L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, enguany, ha tornat a il·luminar de color blau la façana de l’Ajuntament, la Casa de la Vila. La Unió Europea celebra cada 9 de maig el Dia d’Europa. La data és un homenatge a la Declaració de Robert Schuman de 1950.

A partir d’aquest any, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, ha decidit dur a terme cada any, el dia 9 de maig, aquesta acció per simbolitzar l’èxit de la comunitat i transmetre la idea d’unió i consens de la Unió Europea.

Aquesta iniciativa, va començar l’any passat, a proposta d’entitats que tenen projecte EDUS en el territori espanyol i s’hi van s’hi van sumar 68 entitats participants.

 

Imatges de la façana de la Casa de la Vila del 9 de maig de 2022   

Publicat per Comunicació Interna

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*