El 22 d’octubre de 2021 es va celebrar la inauguració nou Casal de la Gent Gran de la Ciutat Cooperativa-Molí Nou, a l’acte hi van assistir 127 persones.

El nou Casal de la Gent Gran a Ciutat Cooperativa – Molí Nou és una bona pràctica del l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI) Capaci[u]tat.
L’actuació té un pressupost total de 564.232,- €, i ha estat cofinançada al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional en el marc del Programa Operatiu Pluriregional d’Espanya FEDER 2014-2020.

Des de mitjans de 2018 fins a mitjans de 2020 s’han estat realitzant treballs d’adequació i millora de l’espai que ocupava l’antic CAP de Ciutat Cooperativa, que ha passat a ser el Casal de la Gent Gran de Ciutat Cooperativa. Aquests treballs d’adequació i millora, contemplen les actuacions a l’exterior i a l’interior de l’espai.

S’ha elaborat un vídeo on es mostren imatges de la inauguració que es va dur a terme amb la presentació de l’alcaldessa, la regidora de Gent Gran i el regidor del Barri de la Ciutat Cooperativa-Molí Nou, juntament amb l’ex-president de l’Associació de Gent Gran del barri.
En el vídeo es veu la visita de les persones que seran usuàries del Casal el mateix dia que es va inaugurar, i a la cap del Servei d’Igualtat d’Oportunitats i Cohesió Social que explica quines adequacions i millores s’han implementat en aquest edifici orientat cap a la sostenibilitat i la programació que s’està preparant. També es poden veure les activitats que ja s’hi estan duent a terme i que són intergeneracionals, amb joves del barri que els fan la formació i condueixen aquestes activitats i finalment opinions d’usuàries sobre el mateix Casal.

Aquest nou espai dota al barri de Ciutat Cooperativa d’un Casal per la Gent Gran que era una necessitat i dona resposta a moltes necessitats de la població.

 

 

 

Publicat per Comunicació Interna

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*