El passat 29 de març vàrem rebre la visita de representats de vuit metròpolis europees, entre les quals l’AMB, en el marc del Projecte CAMELOT finançat pel programa Europe for Citizens. El projecte busca apropar els diferents mecanismes de finançament europeus a la ciutadania per promoure’n la participació activa i fomentar un sentiment d’inclusió i proximitat a Europa, acostar-la a la ciutadania i apropar, també, les diferents metròpolis entre si.

A Sant Boi estem implementant la seva Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat amb un co-finançament del 50% del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i com a municipi metropolità, hem estat convidats a mostrar com es materialitzen els fons de la política de cohesió i el seu impacte en la millora de la qualitat de vida de les persones de la nostra ciutat.

El regidor de Projectes Europeus ha donat la benvinguda al Palau Marianao, que està sent rehabilitat amb FEDER, per després continuar la visita amb el regidor de Ciutat Cooperativa-Molí Nou i la regidora de Gent Gran, qui han mostrat les millores realitzades en l’espai públic del barri Ciutat Cooperativa, així com el nou Casal de Gent Gran.

Podem acabar de veure més imatges de la visita a Flickr a continuació i el ressò a les nostres xarxes socials:

Flickr

Instagram 

Facebook

Twitter

 

Publicat per Comunicació Interna

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*