Aquest article és el recull d’aquests elements per ordre cronològic que s’ha fet durant l’any 2022.
La difusió portada a terme té diversos tipus de suport. Poden ser en paper, electrònic, o CD, DVD, vídeos, i poden ser en diferents canals: objectes de promoció, publicacions, pòsters, cartells, plaques, expositors, estands i/o tanques, utilitzats amb fins publicitaris.

Com ja s’ha explicat al post dels elements emprats en anys anteriors, estan dirigits a la ciutadania amb la finalitat de donar a conèixer els Programes Operatius o alguna de les seves actuacions concretes, així com aquelles relacionades amb la política regional europea.

Amb tot això, es tracta de garantir la transparència de les actuacions per aconseguir la major excel·lència en les actuacions a cofinançar a través dels Fons Europeus i facilitar el compliment de la normativa comunitària.

El 2022 són aquests:

Flickr de l’Ajuntament. Publicació de les imatges de la presentació del Projecte Camps Blancs Transforma celebrada el 30 de gener. A l’acte es va informar del projecte de rehabilitació energètica dels edificis del barri amb cofinançament de fons europeus. (30.01.22)

Web de l’Ajuntament. Publicació de Nota de Premsa: Sobre l’acte públic de presentació del Projecte Camps Blancs Transforma. I dins d’aquest, el “Projecte Les comunitats transformen Camps Blancs” que els empodera per gestionar les seves finques i reforçar la seva convivencia. A l’acte es va informar del projecte de rehabilitació energètica dels edificis del barri amb cofinançament de fons europeus. (31.01.22)

Facebook de l’Ajuntament. Publicació de la notícia i les imatges de la festa de presentació del Projecte Camps Blancs Transforma celebrada el 30 de gener. A l’acte es va informar del projecte de rehabilitació energètica dels edificis del barri amb cofinançament de fons europeus. (31.01.22)

Twitter de l’Ajuntament. Publicació de la notícia i les imatges de la festa de presentació del Projecte Camps Blancs Transforma celebrada el 30 de gener. A l’acte es va informar del projecte de rehabilitació energètica dels edificis del barri amb cofinançament de fons europeus. (31.01.22)

Instagram de l’Ajuntament. Publicació de la notícia i les imatges de la festa de presentació del Projecte Camps Blancs Transforma celebrada el 30 de gener. A l’acte es va informar del projecte de rehabilitació energètica dels edificis del barri amb cofinançament de fons europeus. (31.01.22)

Viure Sant Boi. Publicació del mes de febrer de 2022, pàgina, núm.13, anunciant la posada en marxa del Projecte Camps Blancs Transforma. I dins d’aquest, el “Projecte Les comunitats transformen Camps Blancs” que els empodera per gestionar les seves finques i reforçar la seva convivencia. A l’acte es va informar del projecte de rehabilitació energètica dels edificis del barri amb cofinançament de fons europeus. (21.02.22)

Publicació a Caràkter Ciutadà: “Remodelació Urbana al barri de Ciutat Cooperativa – Moli Nou de Sant Boi de Llobregat “. Notícia sobre les obres de millora de l’espai públic del barri de Ciutat Cooperativa-Molí Nou que es realitzen amb una subvenció de fons europeus FEDER, afecta principalment 4 vies del barri i la zona remodelada entre edificis, coneguda com Interblocs. (14.03.22)

Facebook de l’Ajuntament: Publicació sobre la Reforma de la zona infantil de jocs “Jardins de l’Astasieta” a Ciutat Cooperativa-Molí Nou, com a bona pràctica de l’EDUSI, a l’OT 9 i amb cofinançament amb el Fons FEDER del 50%. (15.03.22)

Instagram de l’Ajuntament: Publicació sobre la Reforma de la zona infantil de jocs “Jardins de l’Astasieta” a Ciutat Cooperativa-Molí Nou, com a bona pràctica de l’EDUSI, a l’OT 9 i amb cofinançament amb el Fons FEDER del 50%. (15.03.22)

Twitter de l’Ajuntament: Publicació sobre la Reforma de la zona infantil de jocs “Jardins de l’Astasieta” a Ciutat Cooperativa-Molí Nou, com a bona pràctica de l’EDUSI, a l’OT 9 i amb cofinançament amb el Fons FEDER del 50%. (15.03.22)

Facebook de l’Ajuntament: Publicació sobre la Remodelació del Barri de Ciutat Cooperativa-Molí Nou, com a bona pràctica de l’EDUSI, a l’OT 9 i amb cofinançament amb el Fons FEDER del 50%. (18.03.22)

Twitter de l’Ajuntament: Publicació sobre la Remodelació del Barri de Ciutat Cooperativa-Molí Nou, com a bona pràctica de l’EDUSI, a l’OT 9 i amb cofinançament amb el Fons FEDER del 50%. (18.03.22)

Instagram de l’Ajuntament: Publicació sobre la Remodelació del Barri de Ciutat Cooperativa-Molí Nou, com a bona pràctica de l’EDUSI, a l’OT 9 i amb cofinançament amb el Fons FEDER del 50%. (18.03.22)

Facebook de l’Ajuntament: Publicació sobre la Visita de representants de 8 metròpolis europees, incloent Barcelona (AMB) del Projecte Camelot finançat pel programa Europe for Citizens. L’Ajuntament ha estat seleccionat com a un exemple de bones pràctiques en la implementació del seu EDUSI, cofinançada en un 50 % amb FEDER. (29.03.22)

Twitter de l’Ajuntament: Publicació sobre la Visita de representants de 8 metròpolis europees, incloent Barcelona (AMB) del Projecte Camelot finançat pel programa Europe for Citizens. L’Ajuntament ha estat seleccionat com a un exemple de bones pràctiques en la implementació del seu EDUSI, cofinançada en un 50 % amb FEDER. (29.03.22)

Flickr de l’Ajuntament: Publicació de les imatges sobre la Visita a Sant Boi de representants de 8 metròpolis europees, inclosa l’AMB. En el marc del Projecte CAMELOT finançat pel Programa Europe for Citizens. S’han mostrat les millores que amb els Fons FEDER s’han realitzat al Palau de Marianao, a l’espai públic de Ciutat Cooperativa-Molí Nou i al nou Casal de la Gent Gran. (29.03.22)

Instagram de l’Ajuntament: Publicació sobre la Visita de representants de 8 metròpolis europees, incloent Barcelona (AMB) del Projecte Camelot finançat pel programa Europe for Citizens. L’Ajuntament ha estat seleccionat com a un exemple de bones pràctiques en la implementació del seu EDUSI, cofinançada en un 50 % amb FEDER. (29.03.22)

Web edusi.santboi.cat: Publicació del post “Visita dels socis del Projecte CAMELOT a la nostra actuació EDUSI”, en data 31 de març de 2022 per informar que a Sant Boi vàrem rebre els socis de 8 metròpolis europees del Projecte Camelot del Programa Europe for Citizens, per ensenyar la implementació de les millores finançades amb FEDER i els seu impacte en la millora de la qualitat de vida de les persones. (31.03.22)

L’Ajuntagent de l’Ajuntament: Publicació en la revista interna del post “Visita dels socis del Projecte CAMELOT a la nostra actuació EDUSI”, en data 31 de març de 2022 per informar que a Sant Boi vàrem rebre els socis de 8 metròpolis europees del Projecto Camelot del Programa Europe for Citizens, per ensenyar la implementació de les millores finançades amb FEDER i els seu impacte en la millora de la qualitat de vida de les persones. (31.03.22)

YouTube de l’Ajuntament: Publicació del vídeo de la construcció del nou Casal de la Gent Gran de la Ciutat Cooperativa-Molí Nou, com a bona pràctica de l’EDUSI, dins de l’operació sCOOPE, Les obres han estat cofinançades amb el FEDER (50%). (06.04.22)

 

YouTube de l’Ajuntament: Publicació del vídeo de “Jardins de l’Astasieta”, on mitjançant autoritats i testimonis s’expliquen les característiques de la remodelació d’aquest parc infantil al barri de Barrio de Ciutat Cooperativa-Molí Nou, de l’operació sCOOPE a l’OT 9, com a bona pràctica de l’EDUSI. Les obres han estat cofinançades amb el FEDER (50%). (06.04.22)

 

YouTube de l’Ajuntament: Publicació del video de la inauguració del nou Casal de la Gent Gran de la Ciutat Cooperativa-Molí Nou, de l’operació sCOOPE a l’OT 9, com a bona pràctica de l’EDUSI. Les obres han estat cofinançades amb el FEDER (50%). (06.04.22)

 

Instagram de l’Ajuntament: Publicació del vídeo de la construcció del nou Casal de la Gent Gran de la Ciutat Cooperativa-Molí Nou, com a bona pràctica de l’EDUSI, dins de l’operació sCOOPE, Les obres han estat cofinançades amb el FEDER (50%). (12.04.22)

 

Facebook de l’Ajuntament: Publicació del vídeo de la construcció del nou Casal de la Gent Gran de la Ciutat Cooperativa-Molí Nou, com a bona pràctica de l’EDUSI, dins de l’operació sCOOPE, Les obres han estat cofinançades amb el FEDER (50%). (12.04.22)

 

Twitter de l’Ajuntament: Publicació del vídeo de la construcció del nou Casal de la Gent Gran de la Ciutat Cooperativa-Molí Nou, com a bona pràctica de l’EDUSI, dins de l’operació sCOOPE, Les obres han estat cofinançades amb el FEDER (50%). (12.04.22)

 

Vídeo. Realizació i publicació del vídeo de “Inauguració del Casal de la Gent Gran del Barri de Ciutat Cooperativa”, en el qual l’alcaldessa de Sant Boi, la regidora de Gent Gran presenten el Casal, juntament amb la responsable del Servei i altres testimonis d’usuàries que expliquen les millores aportades i les seves experiències. (25.04.22)

Publicació del Conte de l’Astasieta, descarregable en PDF i publicació del vídeo de promoció del Conte, activitat sorgida a la inauguració de la reforma dels Jardins de l’Astasieta del Barri de Ciutat Cooperativa-Molí Nou. (09.05.22)

Instagram de l’Ajuntament: Publicació de la notícia de la presentació del conte creat pels nens i nenes de la Minicoope sobre l’Astasieta, llevadora del barri durant la postguerra fins als seixanta. Els Jardins remodelats amb cofinançament del FEDER porten el seu nom. El conte l’ha il·lustrat la dissenyadora del barri Natàlia Vázquez. L’edició del conte de l’Astasieta s’ha cofinançat en un 50% amb fons europeus FEDER i es repartirà gratuïtament a les famílies del barri que el demanin. (17.05.22)

 

Facebook de l’Ajuntament: Publicació de la notícia de la presentació del conte creat pels nens i nenes de la Minicoope sobre l’Astasieta, llevadora del barri durant la postguerra fins als seixanta. Els Jardins remodelats amb cofinançament del FEDER porten el seu nom. El conte l’ha il·lustrat la dissenyadora del barri Natàlia Vázquez. L’edició del conte de l’Astasieta s’ha cofinançat en un 50% amb fons europeus FEDER i es repartirà gratuïtament a les famílies del barri que el demanin. (17.05.22)

 

 

Elements que s’han utilitzat els anys anteriors:

2018
2019

2020

2021
Per accedir a la cartelleria temporal de les intervencions, obriu el post dedicat a aquests cartells, o bé cliqueu aquí.

Publicat per Comunicació Interna

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*