Aquest article és el recull d’aquests elements per ordre cronològic que s’ha fet durant l’any 2021.
La difusió portada a terme té diversos tipus de suport. Poden ser en paper, electrònic, o CD, DVD, vídeos, i poden ser en diferents canals: objectes de promoció, publicacions, pòsters, cartells, plaques, expositors, estands i/o tanques, utilitzats amb fins publicitaris.

Com ja s’ha explicat al post dels elements emprats en anys anteriors, estan dirigits a la ciutadania amb la finalitat de donar a conèixer els Programes Operatius o alguna de les seves actuacions concretes, així com aquelles relacionades amb la política regional europea.

Amb tot això, es tracta de garantir la transparència de les actuacions per aconseguir la major excel·lència en les actuacions a cofinançar a través dels Fons Europeus i facilitar el compliment de la normativa comunitària.

El 2021 són aquests:

Facebook de l’Ajuntament: La rehabilitació del mur d’accés a Ciutat Cooperativa ha quedat finalista en el Premi Rosa Barba de Landscape Bienal. (26.01.21)

Twitter de l’Ajuntament: La rehabilitació del mur d’accés a Ciutat Cooperativa ha quedat finalista en el Premi Rosa Barba de Landscape Bienal. (26.01.21)

Viure Sant Boi. Publicació de febrer de 2021, mitja página núm. 10, anunciant i explicant el premi d’arquitectura que ha rebut el mur de Ciutat Cooperativa. (29.01.21)

Instagram de l’Ajuntament. Publicació sobre la informació veïnal del projecte del Barri de Camps Blancs, realització d’intervenció als blocs per millorar-ne l’aïllament tèrmic i l’estalvi energètic. (10.03.21)

Blog Fes-te de carrer – Espai públic, Espai jove: Memòria de 2020 (04.05.21)

Web de l’Ajuntament: Publicació de la Nota de Premsa: “L’alcaldesa de Sant Boi participa en el cicle de debats ‘La transformació de la ciutat’, de la Fundació Catalunya Europa”, per explicar, entre altres temes, la millora integral de barris, especialment els de Camps Blancs i Ciutat Cooperativa. (26.05.21)

Twitter de l’Ajuntament. Publicació sobre la jornada infantil realitzada als Jardins de l’Astasieta, on l’entitat MiniCoope de Ciutat Cooperativa – Molí-Nou hi ha fet activitats infantils. (13.07.21)

Facebook de l’Ajuntament. Publicació sobre la jornada infantil realitzada als Jardins de l’Astasieta, on l’entitat MiniCoope de Ciutat Cooperativa – Molí-Nou hi ha fet activitats infantils. (13.07.21)

Flickr de l’Ajuntament. Publicación d’un álbum fotogràfico sobre la jornada infantil realitzada als Jardins de l’Astasieta, on l’entitat MiniCoope de Ciutat Cooperativa – Molí-Nou hi ha fet activitats infantils. (13.07.21)

Instagram de l’Ajuntament. Publicació sobre la jornada infantil realitzada als Jardins de l’Astasieta, on l’entitat MiniCoope de Ciutat Cooperativa – Molí-Nou hi ha fet activitats infantils. (13.07.21)

Impressió i distribució en els equipamientos de 1.800 folletons sobre com accedir i conectar-se a la xarxa wifi pública municipal, instal·lada en els equipamients públics de Sant Boi. Llista d’equipaments i quantitat distribuïda (20.07.21)

Instalació de 49 plaques identificatives sobre la connectivitat wifi als equipaments municipals de Sant Boi. La iniciativa está finanzada al 50% con fondos FEDER de la UE. Edificis i localitzacions de les plaques. Exemples d’instal·lacions. (26.07.21)

Web de l’Ajuntament. Publicació d’un destacat de la inauguració del Casal de Gent Gran de Ciutat Cooperativa, donant informació a la ciutadania sobre l’acte d’inauguració previst. (05.10.21)

Instagram de l’Ajuntament. Publicació de l’anunci de la inauguració del Casal per a Gent Gran del Barri de Ciutat Cooperativa – Molí Nou prevista per al 22 d’octubre. (06.10.2021)

Facebook de l’Ajuntament. Publicació de l’anunci de la inauguració del Casal per a Gent Gran del Barri de Ciutat Cooperativa – Molí Nou prevista per al 22 d’octubre. (06.10.2021)

Viure Sant Boi. Publicación del mes d’octubre de 2021, pàgines completes núm. 2 i 3, per anunciar la inauguració del nou Casal per a Gent Gran del Barri de Ciutat Cooperativa – Molí Nou. (08.10.21)

Web de l’Ajuntament: Publicació de la Nota de Premsa: Sobre la inauguració del Casal per a Gent Gran del Barri de Ciutat Cooperativa – Molí Nou prevista per al 22 d’octubre. (21.10.2021)

Flickr de l’Ajuntament. Publicació de les imatges de la inauguració del Casal de Gent Gran de Ciutat Cooperativa celebrada el 22 d’octubre de 2021. (22.10.21)

Instagram de l’Ajuntament. Publicació de les imatges de la inauguració del Casal de Gent Gran de Ciutat Cooperativa celebrada el 22 d’octubre de 2021. (22.10.21)

Facebook de l’Ajuntament. Publicació de les imatges de la inauguració del Casal de Gent Gran de Ciutat Cooperativa celebrada el 22 d’octubre de 2021. (22.10.21)

Viure Sant Boi. Publicació del mes de novembre de 2021, a un terç de la pàgina núm.18, anunciant l’obertura dels centres cívics per a gent gran, un dels quals és el de la Ciutat Cooperativa que ha estat cofinançat amb el FEDER. (08.11.21)

Vídeo. Realització i publicació del vídeo “Jardins de l’Astasieta”, on a través d’autoritats i testimonis s’explica les característiques de la construcció d’aquest parc infantil. (22.11.21)

Vídeo. Realizació i publicació del vídeo de “Millores al Barri de Ciutat Cooperativa”, en el qual l’alcaldessa de Sant Boi i el regidor del barri expliquen les millores realitzades i quines millores han suposat en la vide de les veïnes i dels veïns de la zona. (22.11.21)

Elements que s’han utilitzat els anys anteriors:

2018

2019

2020


Per accedir a la cartelleria temporal de les intervencions, obriu el post dedicat a aquests cartells, o bé cliqueu aquí.

Publicat per Comunicació Interna

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*