El divendres 9 de juliol es va celebrar la inauguració dels Jardins de l’Astasieta, es va dur a terme una jornada infantil amb els infants del Casal d’Estiu de l’entitat MiniCoope.

Durant la jornada, els nens i nenes van llegir un conte elaborat per ells mateixos sobre la figura de l’Astasieta, posteriorment van realitzar jocs amb el paracaigudes i amb bombolles gegants, i també van realitzar un imant amb un dibuix del parc.

La reforma de la zona infantil de de jocs Jardins de l’Astasieta, a Ciutat Cooperativa – Molí Nou és una bona pràctica del l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI) Capaci[u]tat.

L’actuació té un pressupost total de 307.308,25€, i ha estat cofinançada al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional en el marc del Programa Operatiu Pluriregional d’Espanya FEDER 2014-2020.

Per a l’elaboració i disseny del projecte dels Jardins de l’Astasieta, s’ha comptat amb l’opinió dels nens i nenes que formen part de l’espai de participació infantil de la ciutat, el Consell d’Infants. S’ha volgut que com a portaveus de l’opinió dels nens i nenes del municipi, formessin part del disseny de l’espai ja que, seran els principals usuaris.

Aquest nou espai dota al barri de Ciutat Cooperativa d’una zona de jocs que ja feia temps que havia estat demanada per famílies recentment instal·lades en els nous habitatges de la zona, prop d’on se situa el parc infantil.

I també, fruit de la feina feta amb els nens i les nenes participants, s’ha editat un conte sobre l’Astasieta. Clica per anar a la notícia.

Es va elaborar un vídeo on es mostren imatges de la jornada infantil d’inauguració que es va dur a terme amb infants del Casal d’Estiu de l’entitat MiniCoope.

 

Publicat per mireia

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*