L’objectiu temàtic del projecte és el 9: Promoure la inclusió social, lluitar contra la pobresa i contra qualsevol tipus de discriminació.

L’operació consisteix a millorar i consolidar els nivells d’autonomia de les persones grans, millorar l’autogestió dels espais municipals, reforçar la gestió de les dinàmiques de les pròpies associacions, i l’adaptació al canvi. El projecte s’adreça a persones grans i en risc de dependència que són usuàries dels casals de Gent Gran.

L’objectiu és ser un servei d’apoderament i formar les associacions de gent gran que tenen seu al casal de la Gent Gran.

Es durà a terme la contractació d’un mínim de dues persones que es responsabilitzin de l’organització, gestió i execució del projecte d’apoderament de les associacions de gent gran que tenen seu als casals de gent gran.

L’import total destinat a aquesta operació és de 35.200,00 €

 

Publicat per mireia


Documents relacionats

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*