En aquest article trobarem la llista dels cartells temporals que s’han instal·lat per anunciar l’execució obres d’infraestructures o construccions que es beneficien d’un ajut superior a 500.000 euros, sempre seguint la Normativa dels Fons Europeus de Desenvolupament Regional FEDER.

A cada cartell hi ha el link per visionar la fotografia del cartell.

Aquesta cartelleria temporal té com a particularitat que incloue el que està establert al Manual Recopilatori de les Qüestions Pràctiques en matèria de Comunicació 2014-2020. Les instruccions són aquestes:
El cartell ha de ser visible per al públic i de grandària significativa, i ha de fer constar:

– El nom de l’operació i el principal objectiu d’aquesta.
– L’emblema de la Unió Europea, és a dir, la bandera europea.
– La referència a la Unió Europea, amb les paraules “UNIÓ EUROPEA”.
– La referència al Fons o Fons que cofinancien.
– El lema del Fons.

Aquesta informació referida a la participació de la Unió Europea ha d’ocupar, com a mínim, el 25% de la superfície del cartell.

A Sant Boi, seguint aquesta normativa referida, tenim dos models de cartells, els podem consultar en aquest altre article. Aquests cartells són els models base per a la cartelleria de les obres de Capaci[u]tat, Estratègia DUSI de Sant Boi de Llobregat. Són de dues mides: els horitzontals que medeixen 4m x 3m i contenen imatge del projecte i els verticals que fan 1,32m x 2,34m i no tenen imatge.

Publicat per Comunicació Interna

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*