Aquest article és el recull d’aquests elements per ordre cronològic que s’ha fet durant l’any 2019.
La difusió portada a terme té diversos tipus de suport. Poden ser en paper, electrònic, o CD, DVD, vídeos, i poden ser en diferents canals: objectes de promoció, publicacions, pòsters, cartells, plaques, expositors, estands i/o tanques, utilitzats amb fins publicitaris.

Com ja s’ha explicat al post dels elements emprats en anys anteriors, estan dirigits a la ciutadania amb la finalitat de donar a conèixer els Programes Operatius o alguna de les seves actuacions concretes, així com aquelles relacionades amb la política regional europea.

Amb tot això, es tracta de garantir la transparència de les actuacions per aconseguir la major excel·lència en les actuacions a cofinançar a través dels Fons Europeus i facilitar el compliment de la normativa comunitària.

El 2019 són aquests:

 

Per veure quins elements s’han utilitzat fins a finals de 2018, cliqueu aquí.

Si voleu veure la cartelleria temporal de les intervencions, obriu el post dedicat a aquests cartells, o bé cliqueu aquí.

Publicat per Comunicació Interna

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*