La 7a trobada de la Xarxa Metropolitana de Ciutats Edusi a Sant Boi, ha tingut un escenari ben diferent.

Les persones participants havien expressat en les darreres reunions el desig de fer una trobada menys formal per poder distendir les dificultats de les temàtiques previstes a abordar a l’ordre del dia.

Mes de març, a Sant Boi, és el mes de la carxofa i es va preparar la reunió a l’aire lliure, concretament al jardí del Parc Agrari, que ens van acollir.

I com a sorpresa per a les persones assistents, mentre es va dur a terme la reunió, es va degustar el paté de carxofa i la cervesa amb carxofa que seran presentats oficialment, diumenge 31, a la 20a Carxofada de Sant Boi. El paté de carxofa el va portar la regidora de Política Agrària, Ció Lerma, que també va assistir a la reunió com a convidada. I la cervesa ens la va proporcionar gratuïtament el restaurant El Pou de la Beleta i Cervesa Hope (Quique Hernández).

Com a temes tractats a la trobada, destaca l’aprovació de l’acta de la reunió anterior, el tancament de 2018, l’admisibilitat d’operacions i més a fons, la situació actual amb els indicadors.

A continuació podem veure els documents gràfics d’aquesta trobada tan diferent:

                                                 

Convocatòria 7a reunió Xarxa Metropolitana de Ciutats EDUSI 22032019

Publicat per Comunicació Interna

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*