L’Objectiu Temàtic del projecte és el 2 – Millorar l’accés, l’ús i la qualitat de les TIC

Avançar en l’e-GOVERN és millorar la gestió interna de l’administració. Una òptima organització i control intern millorarà en definitiva el servei cap a la ciutadania.

La implementació d’una nova base tecnològica, permetrà desenvolupar processos per augmentar l’eficàcia i l’eficiència de la gestió pública. Una gestió intel·ligent i innovadora dels recursos municipals, dels edificis, de la mobilitat i de l’espai públic proporcionarà també una gestió més inclusiva.

Cada dia es genera més informació i se’n realitza un ús més intensiu. Per posar a disposició de la ciutadania l’accés a aquesta informació hem de millorar la seguretat i la redundància dels sistemes, garantint la custòdia de les dades i assegurant capacitat suficient de creixement futur.

Treballar amb grans grups de dades (BigData) ens proporcionarà informació útil de la ciutat, que podrem processar i posar a disposició de la ciutadania (OpenData) i de les empreses. Ens permetrà capacitar emprenedors/es en tecnologies innovadores per a la creació de noves empreses i startups.

Donar aquesta capacitació també als serveis municipals en eines d’última generació per empoderar-los en el seu ús i aplicació en una millora cap a la ciutadania.

Per un import total de 534.000,- dels quals finançats 267.000,- euros amb el Fons Europeu de Desenvolpament Regional (FEDER), l’operació eGOVERN tindrà diferents projectes:

Formularis EDUSI

App Resultats de Participació en Processos Electorals

DECIDIM

App EPSILON

QLIK SENSE

MIDENET

Programari IBM DOMINO

Gestió de la Informació Geogràfica

Programari servidors VMWARE

Publicat per Comunicació Interna


Documents relacionats

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*