Qualsevol acord a nivell institucional (junta de govern, decret d’alcaldia, ponent delegat, ple, etc.), per als temes vinculats al DUSI, a més de fer constar la informació que “està cofinançat al 50% pel FEDER” i portar la imatge determinada i obligatòria per a aquests projectes, en passar-ho al PACO cal marcar l’apartat SUBVENCIÓ perquè passi per l’Oficina Tècnica EDUSI. Si es fan servir models que ja tenen marcada la revisió del Departament Jurídic o de l’Oficina Pressupostària, també cal afegir SUBVENCIÓ per validar-ho.

Per tal de respectar el criteri de comptabilitat separada dels projectes cofinançats pel FEDER, en aquest Ajuntament hem optat per generar uns projectes comptables associats a la subvenció. Concretament, tenim cinc projectes comptables que corresponen a cadascun dels 5 objectius temàtics i a l’eix transversal.

És important que juntament amb les partides pressupostàries contra les que es descarregaran les despeses de l’acord al que fa referència, s’especifiqui un dels quatre projectes comptables següents:

2017 / 2 / U220 / 1 / per a l’OT 2: Millorar l’accés, l’ús i la qualitat de les TIC

2017 / 2 / U220 / 2 / per a l’OT 4: Afavorir la transició a una economia baixa en carboni

2017 / 2 / U220 / 3 / per a l’OT 6: Preservar i protegir el medi ambient i promoure l’eficiència dels recursos

2017 / 2 / U220 / 4 / per a l’OT 9: Promoure la inclusió social, lluitar contra la pobresa i contra qualsevol tipus de discriminació

2017 / 2 / U220 / 5 / per l’Eix 13 Gestió Horitzonal

En cas de dubte sobre l’assignació a un o altre projecte, l’Oficina Tècnica EDUSI resta a la nostra disposició per a qualsevol aclariment.

Publicat per Comunicació Interna

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*