L’objectiu temàtic del projecte és el 9: Promoure la inclusió social, lluitar contra la pobresa i contra qualsevol tipus de discriminació.

Aquesta operació consisteix en la contractació de quatre tècnics/ques de joventut que, en base a un treball de dinamització juvenil a l’espai públic, d’intervenció en clau socioeducativa i d’acompanyament, tindrà com a objectiu prioritari reduir els elements afavoridors de l’exclusió social detectats en bona part de la població jove (16-25 anys) dels territoris on s’actuarà, a partir de la millora de l’ocupabilitat, en base a augmentar les competències instrumentals, transversals i tècniques, de l’arrelament al territori, de l’atenció a la diversitat i del foment de l’autonomia i l’autogestió.

El fet que siguin professionals joves de la ciutat que portin a terme el projecte, garanteix un alt grau de coneixement del territori, que es converteixin també en agents de canvi efectiu, transmissors de les polítiques de joventut i, en definitiva, que siguin joves de la ciutat que treballin per a altres joves de la ciutat.

Aquesta operació se centra en els barris de Ciutat Cooperativa i Camps Blancs, és transferible simultàniament a la resta dels districtes de la ciutat.

L’import total destinat és de 199.592,- € dels quals 99.796,- € són l’import de l’ajut del FEDER.

Originariament es corresponia amb l’operació YOUNGS FOR YOUNGS.

Publicat per Comunicació Interna


Documents relacionats

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*