L’objectiu temàtic del projecte és el 9: Promoure la inclusió social, lluitar contra la pobresa i contra qualsevol tipus de discriminació.

Intervenció sobre els espais entre blocs i zones verdes. Aquestes operacions implicaran canvis de secció, dotació de nous serveis d’enllumenat i reg, millores d’accessibilitat i dotació de mobiliari urbà, amb la finalitat de convertir-los en espais de trobada, oci i de relació intergeneracional per a les famílies del barri, i de connexió més fàcil i amable amb la resta de la ciutat.

Ens trobem amb un espai públic desestructurat que, a més està ocupat per elements que impedeixen el seu ús i es tracta d’aconseguir un espai públic estructurat a partir del que ja existeix, que faci més accessible totes i cadascuna de les entrades als blocs d’habitatge.

Aquesta intervenció es farà a Ciutat Cooperativa – Molí Nou.

L’import total destinat és de 4.500.000 ,- € dels quals 2.250.000,- € serà amb l’ajut del FEDER.
Actualment està en procés l’aprovació del projecte, seguirà l’adjudicació de les obres. Està previst que l’inici de les obres sigui a primers de l’any vinent.

Aquesta actuació està composada per diversos projectes, hi podem accedir clicant a cadascun dels vincles.

 

Sol·licitud de pagament al beneficiari 1 (SPB1)

Sol·licitud de pagament al beneficiari 2 (SPB2)

Sol·licitud de pagament al beneficiari 3 (SPB3)

Originariament es corresponia amb l’operació INTERBLOCKS.

Publicat per Comunicació Interna


Documents relacionats

2 Comentaris

  1. Es podria aprofitar i conectar el descampat del carrer Lluís companys amb la Colònia Güell, una demanda de tots els veïns de ciutat cooperativa q sempre l’Ajuntament ha deixat en L’oblit.

    Respon

  2. Cap de Servei de Planificació del Territori. Ajuntament de Sant Boi 5 April, 2019 at 13:52

    Hores d’ara està en procés de constitució un consorci urbanístic per al desenvolupament del sector Riera de Can Solé.
    Aquesta actuació que proposeu, de força interès pels ciutadans de Ciutat Cooperativa i Molí nou, així com pels de la Colònia Güell, es durà a terme mitjançant aquest consorci.

    Respon

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*