La difusió portada a terme recull diversos tipus de suport. Poden ser en paper, electrònic, o CD, DVD, vídeos, i poden ser en diferents canals: objectes de promoció, pòsters, cartells, plaques, expositors, estands i/o tanques, utilitzats amb fins publicitaris.

Estan dirigits a la ciutadania amb la finalitat de donar a conèixer els Programes Operatius o alguna de les seves actuacions concretes, així com aquelles relacionades amb la política regional europea.

Amb tot això, es tracta de garantir la transparència de les actuacions per aconseguir la major excel·lència en les actuacions a cofinançar a través dels Fons Europeus i facilitar el compliment de la normativa comunitària.

Aquí trobarem el recull d’aquests elements per ordre cronològic des de la primera acció realitzada el 2015 fins al final de 2018:

Les accions de difusió d’anys següents les trobarem en articles posteriors en aquest mateix apartat.

Publicat per Comunicació Interna

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*