És una xarxa de les quatre ciutats catalanes que tenen Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat amb cofinançament de Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), fins al 2023.

Les quatre ciutats integrants són:

La Xarxa Metropolitana de Ciutats EDUSI sorgeix el 2017 de les trobades en les reunions per rebre indicacions per a la gestió dels Fons Europeus, de compartir les experiències per realitzar els processos i procediments, pensar en bones pràctiques. En aquest moment se centra en l’ajut i la resolució de dubtes entre aquestes ciutats, i es preveu per a més endavant, programar conjuntament algunes de les accions i de les comunicacions que es porten a terme en el desenvolupament de cadascuna de les estratègies.

La Xarxa ha començat a fer camí amb els tècnics i les tècniques de les ciutats que la composen amb reunions periòdiques, fins al punt que ara ja s’està formalitzant. S’ha dotat d’una imatge que la representa, proposada i dissenyada conjuntament i que utilitza en les seves comunicacions.

Les trobades són regulars durant l’any i es va canviant el lloc de reunió per ser present a totes les ciutats. Des de la primavera 2018, a les reunions també hi assisteix una representació del Departament de Relacions Internacionals de l’AMB, que facilita contactes, a assistir als seus actes i activitats, la seva xarxa de comunicació, entre d’altres, i afavoreix el funcionament de la Xarxa Metropolitana de Ciutats EDUSI.

Publicat per Comunicació Interna

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*