El dia 15 de març de 2018 va tenir lloc la trobada de la Xarxa a l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

A la reunió es va explicar com va anar la representació de la Xarxa al Fòrum de les Ciutats. Es van fer propostes de possibles celebracions conjuntes del 9 de maig, Dia d’Europa, entre altres temàtiques abordades.

En aquesta reunió vàrem comptar amb la presència del nostre regidor delegat de Projectes Europeus que va donar la benvinguda a les companyes i companys de la Xarxa i també del director de l’àrea Internacional i de Cooperació de l’AMB.

 

3a Convocatoria – Xarxa EDUSI Metropolitana

Acta_3a_reunio – Xarxa Metropolitana de Ciutats EDUSI – a Sant Boi de Llobregat

Publicat per Comunicació Interna

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*