L’Objectiu Temàtic és el 6 – Preservar i protegir el medi ambient i promoure l’eficiència dels recursos

Aquesta part de l’operació és per a la contractació del servei consistent en la redacció de la modificació puntual de Pla General Metropolità per a la millora de la xarxa d’espais públics dels barris de muntanya, de la modificació puntual de Pla General Metropolità en l’àmbit de can Gavarrot i de l’estudi de mobilitat del conjunt.

Aquesta obra forma part de l’operació BUFFER PARK que té diferents projectes. L’operació sencera és per un import total de 2.000.000,- dels quals finançats 1.000.000,- euros amb el Fons Europeu de Desenvolpament Regional (FEDER).

Vincle al Perfil del Contractant d’aquesta contractació

Publicat per Comunicació Interna


Documents relacionats

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*