L’Objectiu Temàtic és el 6 – Preservar i protegir el medi ambient i promoure l’eficiència dels recursos

Aquesta part de l’operació és per a la contractació del servei consistent en la redacció de la modificació puntual de Pla General Metropolità per a la millora de la xarxa d’espais públics dels barris de muntanya, de la modificació puntual de Pla General Metropolità en l’àmbit de can Gavarrot i de l’estudi de mobilitat del conjunt.

Aquesta obra forma part de l’operació BUFFER PARK que té diferents projectes. L’operació sencera és per un import total de 2.000.000,- dels quals finançats 1.000.000,- euros amb el Fons Europeu de Desenvolpament Regional (FEDER).

Vincle al Perfil del Contractant d’aquesta contractació

Publicat per Comunicació Interna


Documents relacionats

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*