L’Objectiu Temàtic del projecte és el 2 – Millorar l’accés, l’ús i la qualitat de les TIC

Una part de l’operació e-GOVERN és la contractació menor i adjudicació del servei de 192 hores de suport de l’eina Qlik de Business Intelligence, amb migració de les llicències actuals, formació i desenvolupament dels indicadors de formació així com el manteniment de les llicències pel primer any.

Aquesta contractació forma part de l’operació eGOVERN que té diferents projectes. L’operació sencera és per un import total de 534.000,- dels quals finançats 267.000,- euros amb el Fons Europeu de Desenvolpament Regional (FEDER).

Portal de Transparència de l’Ajuntament: Contractació Pública / Contractes menors CAPACI[u]TAT Estratègia DUSI Sant Boi 2015-2020

Publicat per Comunicació Interna


Documents relacionats

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*