L’Objectiu Temàtic del projecte és el 2 – Millorar l’accés, l’ús i la qualitat de les TIC

Una part de l’operació e-GOVERN és la contractació del subministrament en forma de subscripció del programari VMWare mitjançant procediment obert i tramitació ordinària.

Aquest subministrament en forma de subscripció del programari VMWare que permet disposar d’actualització de les versions que inclouen millores i noves funcionalitats, així com el servei de suport per consultes i incidències que es puguin produir en el sistema.

Aquesta contractació forma part de l’operació eGOVERN que té diferents projectes. L’operació sencera és per un import total de 534.000,- dels quals finançats 267.000,- euros amb el Fons Europeu de Desenvolpament Regional (FEDER).

Vincle al Perfil del Contractant

Publicat per Comunicació Interna


Documents relacionats

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*