L’Objectiu Temàtic del projecte és el 2 – Millorar l’accés, l’ús i la qualitat de les TIC

Una part de l’operació e-GOVERN és la contractació del subministrament en forma de subscripció del programari VMWare mitjançant procediment obert i tramitació ordinària.

Aquest subministrament en forma de subscripció del programari VMWare que permet disposar d’actualització de les versions que inclouen millores i noves funcionalitats, així com el servei de suport per consultes i incidències que es puguin produir en el sistema.

Aquesta contractació forma part de l’operació eGOVERN que té diferents projectes. L’operació sencera és per un import total de 534.000,- dels quals finançats 267.000,- euros amb el Fons Europeu de Desenvolpament Regional (FEDER).

Vincle al Perfil del Contractant

Publicat per Comunicació Interna


Documents relacionats

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*