L’Objectiu Temàtic del projecte és el 2 – Millorar l’accés, l’ús i la qualitat de les TIC

Una part de l’operació e-GOVERN és la contractació del desenvolupament
d’un programari per a la creació, configuració i gestió de formularis web, concretament els Formularis EDUSI.

Després d¡aquesta contractació del subministrament també se n’ha fet una altra per a la modificació del formulari pel seguiment de les pistes d’auditoria de les expressions d’interès i dels DECA (Documentos que Establecen las Condiciones de la Ayuda), també pel projecte CAPACI[u]TAT Estratègia DUSI Sant Boi 2015-2020.

Aquesta contractació forma part de l’operació eGOVERN que té diferents projectes. L’operació sencera és per un import total de 534.000,- dels quals finançats 267.000,- euros amb el Fons Europeu de Desenvolpament Regional (FEDER).

Portal de Transparència de l’Ajuntament: Contractació Pública / Contractes menors CAPACI[u]TAT Estratègia DUSI Sant Boi 2015-2020

Publicat per Comunicació Interna


Documents relacionats

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*