L’Objectiu Temàtic del projecte és el 2 – Millorar l’accés, l’ús i la qualitat de les TIC

Una part de l’operació e-GOVERN és la contractació menor i adjudicació del subministrament de l’aplicació informàtica per a dispositius mòbils que permet la connexió i gestió amb el Portal de l’Empleat EPSILON de Recursos Humans i l’adquisició de 6 llicències de l’aplicatiu de Business Intelligence QlikView, migració de les llicències actuals , formació i desenvolupament dels indicadors de formació així com el manteniment de les llicències pel primer any a l’empresa What About Technologies, S.L.

Aquesta contractació i adquisició forma part de l’operació eGOVERN que té diferents projectes. L’operació sencera és per un import total de 534.000,- dels quals finançats 267.000,- euros amb el Fons Europeu de Desenvolpament Regional (FEDER).

Portal de Transparència de l’Ajuntament: Contractació Pública / Contractes menors CAPACI[u]TAT Estratègia DUSI Sant Boi 2015-2020

Publicat per Comunicació Interna


Documents relacionats

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.


*