L’objectiu temàtic del projecte és el 9: Promoure la inclusió social, lluitar contra la pobresa i contra qualsevol tipus de discriminació.

Intervenció sobre els espais entre blocs i zones verdes. Aquestes operacions implicaran canvis de secció, dotació de nous serveis d’enllumenat i reg, millores d’accessibilitat i dotació de mobiliari urbà, amb la finalitat de convertir-los en espais de trobada, oci i de relació intergeneracional per a les famílies del barri, i de connexió més fàcil i amable amb la resta de la ciutat.

Ens trobem amb un espai públic desestructurat que, a més està ocupat per elements que impedeixen el seu ús i es tracta d’aconseguir un espai públic estructurat a partir del que ja existeix, que faci més accessible totes i cadascuna de les entrades als blocs d’habitatge.

Aquesta intervenció es farà a Ciutat Cooperativa – Molí Nou.

L’import total destinat és de 4.500.000 ,- € dels quals 2.250.000,- € serà amb l’ajut del FEDER.
Actualment està en procés l’aprovació del projecte, seguirà l’adjudicació de les obres. Està previst que l’inici de les obres sigui a primers de l’any vinent.

Finalment aquesta operació no ha estat seleccionada i ara el projecte inicial forma part de la nova operació sCOOPE – Regeneració urbana i innovació social.

Publicat per Comunicació Interna


Documents relacionats

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*