L’objectiu temàtic del projecte és el 4: aconseguir una economia més neta i sostenible.

Aprofitant la reforma integral de l’edifici de 700 m2 del Camí Vell de la Colònia, 1-3, que serà el nou Casal de Gent Gran del barri de Ciutat Cooperativa, també la seu de l’Associació de Veïns i de tallers d’economia i innovació social es proposa la rehabilitació energètica d’aquest espai polivalent, instal·lant plaques fotovoltaiques que cobriran la demanda estable d’energia, sistemes intel·ligents de climatització i de tractament de l’aire, elements de control i mesura per garantir un ús més sostenible i eficient dels subministraments.

Un projecte, que s’executa en paral·lel, consistent en reformar la façana d’aquest edifici millora les prestacions tèrmiques de l’edifici mitjançant la creació d’una nova façana ventilada que incorpora aïllament tèrmic per la cara exterior de l’edifici. La suma dels dos projectes pretén rehabilitar integralment i energèticament aquest espai que es recupera per a usos socials.

Està previst un cost de 169.400,- €, dels quals 84.700,- € serà amb l’ajut del FEDER.

L’inici de la rehabilitació serà a primers d’any i acabarà a mitjans de l’any vinent.

Publicat per Comunicació Interna


Documents relacionats

Envia una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


*